Dokter Koen Parmentier

Dokter Koen Parmentier

Huisarts

Dokter Koen Parmentier

Als geboren en getogen Izegemnaar studeerde ik af in 1994 en startte onmiddellijk als huisarts in mijn thuisstad. Tot op vandaag blijf ik nog altijd even gepassioneerd door het beroep van huisarts en geboeid door de verscheidenheid in problematiek bij jong en oud. Sinds 2017 als praktijkopleider en vanaf 2022 in een ruimer samenwerkingsverband hoop ik mijn jonge collega’s te enthousiasmeren en een beter evenwicht te krijgen tussen werk, bijscholing, hobby’s en gezinsleven.

Dokter Shari Vlieghe

Dokter Shari Vlieghe

Huisarts

Dokter Shari Vlieghe

Al van jongs af aan was ik overtuigd dat ik geneeskunde zou studeren. In 2013 vatte ik vol goesting mijn studies aan te Gent. Na de basisopleiding besloot ik om mij verder te specialiseren in de huisartsgeneeskunde. Het laatste deel van deze driejarige opleiding mocht ik afwerken onder de vleugels van Dr Koen Parmentier. Hierna besloot ik om de praktijk te versterken als vaste huisarts en te ondersteunen in de verdere uitbouw. In mijn vrije tijd speel ik competitief volleybal en breng ik graag tijd door met vrienden en familie.

Dokter Charlotte De Clercq

Dokter Charlotte De Clercq

Huisarts in opleiding vanaf 01/10/2022

Dokter Charlotte De Clercq

Ik ben afkomstig uit Roeselare en woon nu al enige tijd in Kortrijk. Ik hou van zingen, muziek en ben een grote dierenvriend. Ik studeerde in 2020 af aan de Université Catholique de Louvain in Brussel met de bedoeling om huisarts te worden. Mijn eerste 18 maanden stage volbracht ik in een groepspraktijk in Harelbeke, gevolgd door 6 maanden op de spoeddienst van OLV Ziekenhuis Waregem. Ik kijk er naar uit om me bij deze praktijk te vervoegen.  

 

Mieke Vallaeys

Mieke Vallaeys

Medisch secretaresse

Mieke Vallaeys

Mieke kan voor u een afspraak of huisbezoek vastleggen, of een boodschap doorgeven aan de dokters. Zij is het eerste aanspreekpunt voor allerhande praktische vragen en ondersteunt de artsen in heel wat administratieve taken.