Op 31 maart 2021 verlaat Dr Saar Delaere deze huisartsenpraktijk. Zij vervolgt haar opleidingsschema tot erkend huisarts zoals voorzien in het ziekenhuis. De huisartsenpraktijk van Dr. Koen Parmentier wordt vanaf 1 april 2021 versterkt met Dr Shari Vlieghe als huisarts in opleiding (HAIO). Om huisarts te worden volg je 9 jaar opleiding. Na 6 universitaire jaren krijg je het diploma van basisarts. Alvorens je zelfstandig als huisarts mag werken dien je nadien nog 3 jaar beroepsopleiding te volgen. Deze opleiding vindt plaats in 2 verschillende huisartsenpraktijken en voor een klein stuk ook nog in het ziekenhuis. De HAIO is dus een afgestudeerde arts en mag dan ook zelfstandig raadplegingen en huisbezoeken doen.

De opleiding verloopt onder toezicht van de universiteit en de erkenningscommissie van Federale Overheidsdienst van Volksgezondheid (FOD). Dr. Koen Parmentier is erkend stageopleider.

Deze samenwerking biedt ons de kans om te blijven streven naar een kwaliteitsvolle zorg met tijd en aandacht voor de patiënt. We hopen dan ook dat we op uw begrip mogen rekenen en zo samen een nieuwe weg kunnen inslaan.

Praktisch

In de praktijk zijn twee kabinetten, zodat steeds 2 artsen parallel kunnen werken.

De HAIO heeft via zijn computer ook volledige toegang tot uw globaal medisch dossier.

Door dagelijks overleg blijven alle artsen van alle consultaties op de hoogte.

De HAIO kan Dr Parmentier ook steeds contacteren indien dit nodig zou blijken.